Zesty Calzone
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la colecția dvs., Zesty Calzone ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 540 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, crustă de pizza, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 53% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola , Calzone , and Calzone .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425°. Într-un 15x10x1-in uns. tava de copt, tapetați aluatul într-o tavă de 13x8-in. dreptunghi.
Presărați parmezan până la 1/2 inch de margini.
Pe jumătate din aluat, așezați șunca, salamul, ceapa, ardeiul verde și roșiile până la 1 inch de margini.
Se presară cu brânză mozzarella. Îndoiți aluatul peste umplutură; ciupiți marginile pentru a sigila.
Tăiați fante în partea de sus.
Coaceți 20-22 de minute sau maro auriu.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Calzone. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podere Il Palazzino Chianti Classico Argenina. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Podere Il Palazzino Chianti Classico Argentina]()
Podere Il Palazzino Chianti Classico Argentina
Chianti Classico Argentina are o culoare roșu rubin. Nasul este proaspat si fructat cu note de fructe de padure rosii si prune. La palat, proaspăt, destul de moale, cu corp mediu, rotund, destul de intens și persistent, cu un final fructat