Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Zebra Gazpacho Verde. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 113 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, frunze de mentă, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Zebra Verde Tangy Gazpacho, Clătite crocante de Quinoa cu Chutney de roșii verzi și roșii verzi de zebră, și Gazpacho Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați jumătate din fiecare dintre roșiile verzi tocate grosier, castravetele și ceapa cu avocado, jalapeo, usturoiul, sucul de lămâie și 1 cană de apă rece și piureul până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Thailandezi
Avocado Hass Ușor Piure
Culese Crengute De Marar
1 Ardei Arbol Uscat
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați piureul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați restul de roșii verzi tocate grosier, castraveți și ceapă în blender împreună cu cele 2 linguri de mentă, cilantro și 1/4 cană de ulei de măsline și puls într-un piure gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Thailandezi
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal
Culese Crengute De Marar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați piureul în castron și amestecați bine. La frigider supa până se răcește bine, aproximativ 1 oră. Condimentează gazpacho-ul cu sare și piper și pune-l în boluri răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
5
Încingeți supa rece cu pene de roșii, castraveți tăiați cubulețe, frunze de mentă și o picătură de ulei de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fripturi De Carne Din New York
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional