Zară Bagna Cauda
Zară Bagna Caudan este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, lapte de unt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.
Instrucțiuni
Aruncați usturoiul și cimbru într-o cratiță mică, adăugați untul și topiți la foc mic. Fierbeți usturoiul (trăgând tigaia de pe foc dacă untul se bulează vreodată activ) până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați hamsiile și amestecați cu o lingură de lemn pentru a le dizolva. Se amestecă uleiul de măsline și se lasă să se încălzească. Condimentează cu sare-gustă pe măsură ce mergi!
Se servește cu un platou de legume.