Zahăr Prune Tort Pops
Sugar plum cake Pops ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 208 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de marshmallows, ciocolată de acoperire, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Prune Cu Scorțișoară Și Zahăr, Tort De Prune Cu Zahăr Albastru, și Tort De Ciocolată Albă De Prune De Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați marshmallows, amestecând pentru a acoperi cu untul. Continuați să amestecați și să gătiți până când marshmallows s-au topit complet.
Se ia de pe foc și se amestecă cerealele de orez și coaja de lămâie.
Se amestecă până când cerealele sunt complet acoperite.
Folosind o măsură redusă de 1/4 cană, rotiți amestecul de orez și marshmallow în bile de dimensiunea mingii de golf. Asigurați-vă că comprimați bine amestecul de cereale. Frigăruie un băț de acadea prin centrul mingii. Repetați cu amestecul rămas și bastoane.
Topiți ciocolata peste un cazan dublu. Scufundați fiecare tort pop în ciocolata topită.
Îndepărtați și lăsați orice exces să se scurgă, învârtindu-se ușor, pentru a acoperi complet. Lipiți PoP - urile într-o bucată de spumă florală sau într-un bol plin cu orez pentru a sta în poziție verticală, astfel încât ciocolata să se poată configura ușor.
Lăsați să stea 5 minute. Scufundați jumătatea superioară a fiecărui pop în stropi.
Așezați bețișoarele înapoi în spumă sau orez și puneți-le la frigider pentru a se configura complet sau lăsați să se stabilească câteva ore la temperatura camerei.