Yodel Bûche de Noël.
Yodel B-ul de No-ul-ul este a fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bûche de Noël., Buche de Noel, și Buche de Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Yodels în congelator 5 minute pentru a întări stratul de ciocolată, apoi îndepărtați-l și aruncați-l (sau mâncați!) acoperire.
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați o felie subțire de la fiecare capăt al Yodelilor.
Tăiați 1 Yodel în jumătate transversal pe unghi și aruncați (sau mâncați!) 1 jumătate.
Folosind scobitoarea, atașați cealaltă jumătate de Yodel tăiat la Yodel întreg pentru a forma "ramură."Folosind o spatulă mică offset sau un cuțit de unt, acoperiți Yodelele cu glazură, desenând spatula în curse lungi în jos pe lungimea "jurnalului" pentru a da aspectul scoarței și lăsând capetele "buștenilor" descoperite pentru a arăta modelul în spirală. Odată ce ramura este asigurată cu glazură, scoateți ușor scobitoare.
Decorați după dorință cu frunze, cireșe tocate sau bomboane roșii pentru fructe de pădure, bomboane maro și/sau pudră de cacao pentru pământ și nucă de cocos mărunțită sau zahăr de cofetărie pentru zăpadă.