Wontons de creveți crocanți cu sos de scufundare cu ceapă verde

Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Wontons de creveți crocanți cu sos de scufundare cu ceapă verde ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 62 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, marmeladă de portocale, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porci picante de ceapă verde într-o pătură cu sos de scufundare Sriracha, Wontons de ciuperci de ghimbir la cuptor cu sos de susan, și Cheesecake cu cireșe la cuptor Wontons cu sos de scufundare cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 1/2 cană sos de soia, coriandru tocat, coajă de lămâie, 2 linguri. ghimbir și 1 lingură. ulei de susan.
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse și devein.
Se adaugă la amestecul de soia și se marinează, acoperit, 15 până la 20 de minute la temperatura camerei.
Scurgeți creveții într-o strecurătoare, întindeți-le pe prosoape de hârtie și uscați-le.
Se toarnă ulei într-o oală adâncă și grea la o adâncime de 3 in. și căldură la 37
Între timp, întindeți ambalajele wonton. Lucrând cu un înveliș la un moment dat, puneți mai multe frunze și tulpini de coriandru de-a lungul marginii ambalajului cel mai apropiat de dvs. Acoperiți-le cu un creveți, aranjând creveții pe lungime, astfel încât coada să se extindă dincolo de înveliș. Îndoiți marginea învelișului opusă cozii peste creveți.
Periați marginea îndepărtată a învelișului cu apă și, începând cu marginea apropiată, rotiți învelișul liber în jurul creveților, formând un pachet. Apăsați ferm cusătura pentru a sigila.
Preîncălziți cuptorul la 200 și puneți un suport superficial într-o tigaie. Când uleiul ajunge la 375, prăjiți wontons în mai multe loturi pentru a nu le înghesui, răsturnând la jumătatea gătitului, până se rumenesc mediu, 1 1/2 până la 2 minute. Ridicați creveții cu clești, drenând excesul de ulei și transferați în tava de copt; păstrați cald în cuptor.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană sos de soia, 1 lingură. ulei de susan, sucuri de portocale și lămâie, marmeladă, ceapă verde și 2 lingurițe. ginger.
Serviți wontons fierbinte, cu sos de scufundare pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.