Wonton cu piersici, mascarpone și nuci pecan
Wontons cu piersici, mascarpone și nuci pecan este un aperitiv chinezesc. Această rețetă servește 25 și costă 34 de cenți per porție. O porție conține 118 calorii, 3 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați ambalaje wonton, ouă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Wonton cu piersici, mascarpone și nuci pecan, tartă cu piersici cu busuioc și mascarpone și bruschetta cu mascarpone cu piersici și alune.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Sâmburele piersicile și se taie cubulețe mici pentru a obține 2 căni. Nota bucătarului: Dacă piersicile sunt coapte, veți avea nevoie doar de 2, dar dacă sunt încă puțin tari, este posibil să aveți nevoie de 3 pentru a obține cele 2 căni necesare.
Într-o cratiță mică, gătiți piersicile și zahărul la foc mediu până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Într-un castron mediu, combinați brânza mascarpone și nucile pecan tocate.
Adăugați piersicile fierte în amestecul de mascarpone și amestecați pentru a se combina.
Într-o tigaie de mărime medie, cu fundul greu sau o friteuză, încălziți uleiul la 375 de grade F.
Într-un castron, bate oul pentru spălarea ouălor. Păstrați ambalajele wonton sub un prosop umed pentru a preveni uscarea lor. Lucrând 1 câte 1, așezați un înveliș wonton pe tabla de tăiat.
Puneți o lingură grămadă (folosind 2 linguri pentru a răzui amestecul) amestec de piersici-mascarpone în centrul ambalajului wonton, asigurându-vă că aveți nuci pecan în amestec.
Ungeți spălarea cu ouă de-a lungul celor 2 părți superioare ale wontonului, apoi pliați-l într-un triunghi, storcând cât mai mult aer posibil. Prea mult aer în umplutură va face ca wontonul să se spargă în timpul prăjirii. Apăsați pentru a sigila marginile. Tapetați wontonurile terminate pe o farfurie și acoperiți cu un alt prosop umed până când sunt gata să fie prăjite.
Lucrând în loturi de câte 3, prăjiți ușor wontonurile până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți wonton-urile pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Transferați pe o farfurie de servire și pudrați cu zahăr de cofetă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.