Wild Striped Bass în Papillote

Wild Striped Bass în Papillote
Wild Striped Bass en Papillote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 347 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pene de lămâie, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Încercați Wild Striped Bass în Papillote, Striped Bass en Papillote, și Papillote de bas cu dungi cu ierburi și Aioli rapide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndoiți 4 foi pătrate mari de hârtie pergament în jumătate. Începând de la pli, decupați o formă mare de jumătate de inimă. Deschideți hârtia plat pe o suprafață cu vârful inimii spre dvs. Ungeți ușor centrele fiecărei inimi cu o linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Împărțiți bietul elvețian în 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Așezați o grămadă pe fiecare inimă, centrând-o pe 1 parte a inimii, spre cută. Completați fiecare cu 1/4 din dovlecei, sparanghel, porumb și ciuperci. Condimentați bine peștele cu sare și piper și așezați un file deasupra fiecărei grămezi de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PorumbPorumb
PeștePește
5
Așezați 1 linguriță de unt pe fiecare File și presărați fiecare cu o parte din pătrunjel, tarhon, șalotă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
6
Stropiți puțin vin alb peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
7
Îndoiți hârtia pentru a acoperi peștele. Începând din partea de sus a inimii, pliați strâns peste margini, suprapunându-se de fiecare dată, până la punct, până când este sigilată. Puneți sub ultimul pli pentru a-l ține închis. Ungeți blaturile pachetelor cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
8
Puneți pachetele pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Pentru a servi, puneți papilotele pe farfurii și desfaceți-le la masă. (Atenție la aburul fierbinte.)
10
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista