Wienie Rollups
Wienie Rollups necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 32. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos cald de grătar, brânză Cheddar bloc, rulouri de semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cârnați-Rulouri De Ouă, Turcia Rollups, și Placinta De Patiserie Rollups pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul de rulou semilună (nu se separă în triunghiuri) și tăiați în benzi de 32 (lățime de 1 inch).
Tăiați blocul de brânză pe lungime pentru a face 2 blocuri dreptunghiulare; feliați fiecare bloc în 16 felii.
Așezați 1 cocktail franc și 1 felie de brânză pe fiecare bandă de aluat și înfășurați bine, ciupind cusăturile pentru a sigila.
Așezați rulourile pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; coaceți la 375 timp de 12 până la 15 minute sau până la auriu.
Serviți imediat cu sos de grătar.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Bryan cocktail Smokies pentru cocktail franks.