Whisky Sour Slushy
Whisky Sour Slushy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 1082 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $6.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 378 de fani. Un amestec de coajă de lămâie, suc de lămâie de la 8 la 10 lămâi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Whisky condimentat acru-amestec acru de casă, Whisky Acru, și Whisky fierbinte și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru baza Slushy: într-un castron mare amestecați împreună suc de lămâie, apă, sirop de porumb, whisky, coajă de lămâie și sare până când se combină foarte bine.
Se transferă la congelator și se răcește până se răcește foarte mult, aproximativ 1 1/2 ore.
Transferați baza răcită în aparatul de înghețată și amestecați până când baza arată ca un sorbet moale, fără a se aduna lichid vizibil în partea de sus. O lingură apăsată pe bază ar trebui să lase o indentare clară odată îndepărtată.
Transferați baza agitată într-un recipient etanș și răciți-o în congelator până când este gata de servire.
Pentru siropul de vin roșu: într-o cratiță mică, amestecați vinul și zahărul la foc mare. Odată ce tot zahărul este dizolvat, lăsați vinul să fiarbă până când se reduce la jumătate din volum, bulele încep să se stivuiască una pe cealaltă, iar siropul citește 222 km f pe un termometru cu bomboane.
Se transferă într-un recipient mic și se răcește la frigider până când este gata de servit.
Pentru asamblare: puneți 1 până la 2 linguri de sirop de vin în fundul fiecărui bol sau cană. Scoateți aproximativ 1/2 cană de bază slushie într-un castron mic de lucru, apoi amestecați whisky suplimentar pe gustul fiecărei persoane. Baza Slushy va rămâne semi-solidă chiar și cu o cantitate generoasă de alcool adăugat.
Serviți cu o lingură sau o paie groasă.De asemenea, puteți amesteca fiecare slushy direct în vasul sau paharul său și apoi acoperiți cu siropul, dar prezentarea nu va arăta la fel de îngrijită.