West 52nd Street Steak Sandwich

West 52nd Street Steak Sandwich
West 52nd Street Steak Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,22 USD pe porție. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză saga, sare kosher, Nasturel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Bombay Veg Sandwich - cum sa faci sandwich de legume-Indian Street Food s, Wild West Sandwich Wrap, și Friptura Din Vestul Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un pui de carne. Feliați friptura în felii groase de 1/4 inci. Se taie brânza în 12 bucăți. Setați rulourile, tăiați lateral pe o foaie de copt și prăjiți sub broiler. Puneți vârfurile rulourilor deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Îndepărtați jumătățile inferioare ale rulourilor cu jumătate de muștar și deasupra cu feliile de friptură, suprapunându-le ușor. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu 2 felii de brânză. Se fierb sandvișurile cu fața deschisă până când brânza se rumeneste ușor și se topește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Transferați sandvișurile pe suprafața de lucru. Topiți fiecare sandviș cu o porție egală de șobolani prăjiți și aproximativ 3/4 cană de năsturel. Îndepărtați vârfurile rulourilor cu muștarul rămas și acoperiți sandvișurile. Feliați sandvișurile în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Serviți imediat.
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mare, aruncați șalotele cu uleiul și sarea și condimentați generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu și întindeți-o într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți până la șobolani? piei sunt oarecum carbonizate și crocante, iar carnea este foarte fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Folosind un cuțit, tăiați vârfurile șalotelor (capătul opus capătului rădăcinii) și aruncați-le. Strângeți ușor șobolanii din piele și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Se servește cu carne de vită prăjită, pui sau pe sandvișuri cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista