Wellingtons cu brânză albastră și creson de vită cu roșii fripte, cartofi de pătrunjel-mărar și sulițe Broccolini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză albastră și Wellingtons de vită cu Creson cu roșii fript, cartofi de pătrunjel-mărar și sulițe Broccolini. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 755 calorii, 15g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză obțineți un uscător care se va sfărâma ușor, procesat în firimituri, sare și piper, iar o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Și Brânză Albastră Spears, Brânză albastră și slănină roșii fript, și Piure de cartofi cu brânză albastră și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. preîncălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți cartofii într-un vas de sos și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu, se sare apa și se fierbe cartofii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, se usucă carnea și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Stropiți puțin ulei în tigaie medie și ștergeți-l cu un prosop de hârtie pliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă carnea de vită și se rumenesc la foc mediu, până devine un maro roșiatic profund, aproximativ 3 minute. Întoarceți carnea de vită și rumeniți încă aproximativ 2 minute. Opriți focul, apoi scoateți carnea pe o farfurie și rezervați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Presărați făina pe suprafața de lucru și întindeți puțin aluatul, apoi tăiați-l în 4 bucăți. Puneți un pic de năsturel pe fiecare bucată de aluat, deasupra cu firimituri de brânză și puțină carne. Înfășurați aluatul în jurul umpluturii și tăiați o mică aerisire în partea superioară a fiecărei parcele. Acoperiți o foaie de copt cu pergament, aranjați parcelele pe foaia de copt și periați-le cu spălarea ouălor, folosind o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
8
Coaceți până la auriu profund, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați parcelele să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce coletele se coace, aduceți câțiva centimetri de apă, într-o tigaie adâncă, la fierbere la foc mediu pentru broccolini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Puneți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Aranjați roșiile pe o foaie mică de copt și condimentați-le cu sare și piper, după gust. Aruncați firimiturile de cruton cu jumătate din pătrunjel într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Presărați firimiturile pe roșii și stropiți cu o lingură de ulei de măsline extravirgin. Când broilerul este fierbinte, puneți roșiile în centrul cuptorului și fierbeți până se rumenesc și firimiturile se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Sareți apa clocotită și adăugați sulițele broccolini. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Scurgeți cartofii și puneți-i înapoi în oala fierbinte cu untul, mărarul și pătrunjelul rămas. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
16
Serviți fiecare parcelă de vită pe farfurii cu o jumătate de roșii fripte, câțiva cartofi și câteva sulițe de broccolini.