Weekend Carte De Bucate Provocare #14

Weekend Carte De Bucate Provocare #14
com/rețete / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, și Le Tort De Weekend pentru rețete similare.

Ingrediente

150ardei habenerofrunze de spanac pentru copii, spălate și uscatefrunze de spanac pentru copii, spălate și uscate1baguettebaguette51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteÎntr-un castron, așezați diferitele mazăre urmate de spanacul, busuiocul, menta, pătrunjelul, ceapa de primăvară și ceapa de salată. Stropiți cu puțin sos de lămâie și aruncați bineÎntr-un castron, așezați diferitele mazăre urmate de spanacul, busuiocul, menta, pătrunjelul, ceapa de primăvară și ceapa de salată. Stropiți cu puțin sos de lămâie și aruncați bine51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCrostiniCrostini51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAșezați o grămadă de salată pe fiecare farfurie și poziționați două crostini în lateral. Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și o măcinare de piper negru proaspătAșezați o grămadă de salată pe fiecare farfurie și poziționați două crostini în lateral. Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și o măcinare de piper negru proaspăt51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteYukonYukon1501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilYukonYukon1mână2 pachete felii de ciuperci albe2 pachete felii de ciuperci albe1mânăfrunze de pătrunjel cu frunze platefrunze de pătrunjel cu frunze plate1mânăfrunze de mentafrunze de menta2cp. legume (de exemplu, spanac)frunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru180ardei habenerocaș de capră sau brânză moale de capră [am folosit brânză de capră Tasmaniană Westhaven]caș de capră sau brânză moale de capră [am folosit brânză de capră Tasmaniană Westhaven]51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePansament Cu LămâiePansament Cu Lămâie51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAșezați sucul de lămâie, muștarul și cimbru într-un castron și bateți în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat. A se păstra la frigider până când este gata de utilizareAșezați sucul de lămâie, muștarul și cimbru într-un castron și bateți în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteDupă ce au albit mazărea, mazărea de zăpadă și mazărea cu zahăr, răciți-le în apă cu gheață pentru a opri orice gătire suplimentară și pentru a vă asigura că rămâne culoarea verde vibrantăDupă ce au albit mazărea, mazărea de zăpadă și mazărea cu zahăr, răciți-le în apă cu gheață pentru a opri orice gătire suplimentară și pentru a vă asigura că rămâne culoarea verde vibrantă155ardei habeneromazăre proaspăt păstăită, albită până la licitațiemazăre proaspăt păstăită, albită până la licitație1miciceapa rosie, feliata maruntceapa rosie, feliata marunt6[Serves-provenind din Clasic e ' CCO de Philip Johnson][Serves-provenind din Clasic e ' CCO de Philip Johnson]51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSalata este tema pentru această ediție a weekend Cookbook Challenge găzduit de Tami de la rularea cu penseteSalata este tema pentru această ediție a weekend Cookbook Challenge găzduit de Tami de la rularea cu pensete51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesare și piper proaspăt măcinatsare și piper proaspăt măcinat1mânămazăre de zăpadă (mange-tout), tăiată și albită până la licitațiemazăre de zăpadă (mange-tout), tăiată și albită până la licitație51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSalată de spanac, mazăre, mentă și brânză caldă de capră CrostiniSalată de spanac, mazăre, mentă și brânză caldă de capră Crostini1ceapă de primăvară / ceapă verde, feliatăceapă de primăvară / ceapă verde, feliată1mânămazăre cu zahăr, tăiată și albită până când este fragedămazăre cu zahăr, tăiată și albită până când este fragedă1Feliebagheta pe un unghi pentru a vă oferi 12 felii. Prăjiți ambele părți. Întindeți fiecare felie cu puțină brânză de capră, apoi puneți-o sub un grătar scăzut pentru a încălzi brânzabagheta pe un unghi pentru a vă oferi 12 felii. Prăjiți ambele părți. Întindeți fiecare felie cu puțină brânză de capră, apoi puneți-o sub un grătar scăzut pentru a încălzi brânza1Oreos dublu umplutmuștar integralmuștar integral51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePin-LPin-L51 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteEtichetă: Weekend Cookbook ChallengeEtichetă: Weekend Cookbook Challenge
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista