(Web Exclusiv) Runda 2: Farmhouse Hash Taquitos

(Web exclusiv) runda 2: Farmhouse hash Taquitos este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 583 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, morcov, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Hash De Fermă Cu Ouă În Ghiveci, Hash De Fermă Cu Ouă Fierte, și Bacon mamei și Hash maro ou coace( + ultima rundă de imagini Michigan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent și dați deoparte.
Într-un castron mediu combinat resturi de hash, condimente chili și 1/2 cană de brânză, se amestecă până se amestecă bine. Înfășurați tortilele într-un prosop umed și încălziți la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Așezați 2 linguri de amestec de hash și brânză pe treimea inferioară a unei tortilla de porumb.
Rotiți tortilla și așezați cusătura în jos pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu brânza rămasă și se coace la cuptor timp de 15 până la 20 de minute până când sunt crocante.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapă, morcovi, țelină, cartofi, cârnați, boia de ardei, usturoi, fulgi de ardei roșu și sare și piper, după gust.
Se sotează amestecând frecvent, până când cartofii și morcovii sunt fragede, iar cârnații se fierb, aproximativ 12 minute.
Aduceți o oală medie cu apă la foc mic la foc mic și adăugați oțetul. Spargeți un ou într-un castron mic și glisați-l cu grijă în apa fierbinte. Repetați rapid cu ouăle rămase. Folosind o lingură cu fante, corralează cu grijă albul fiecărui ou în jurul gălbenușului său. Puneți ouăle până când albușurile sunt ferme sau până la gradul dorit de coacere, aproximativ 3 până la 5 minute.
Împărțiți hash-ul între 4 farfurii de servire și acoperiți hash-ul cu un ou fiert. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 de 2013The 2010 Revana Vineyard Pinot Noir este un excelentreprezentare atât de epocă și site-ul Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o fermă meticuloasă și o vinificație magistrală, amestecul nostru de opt clone diferite de pinot noir a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Aromele masive de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând curotunjite taninuri moi care asigură o structură perfectă pentru celulă.