Vârtejuri De Semințe De Migdale-Mac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați semințele de migdale-Mac. Această rețetă servește 13. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 28 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de extract de migdale, zahăr brun, semințe de Mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Chewy migdale mac semințe Granola Baruri (lamaie mac Semințe de variație prea), Clătite cu semințe de mac de migdale cu sirop de migdale, și Semințe De Mac-Fursecuri De Migdale.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul în frigider 12 ore.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată; lăsați să se odihnească 5 minute. Bateți sau Rulați aluatul într-un dreptunghi de 15 x 8 inci (grosime de aproximativ 1/4 inci).
Întindeți untul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inci.
Combinați zahărul brun, semințele de Mac și extractul de migdale; răspândiți uniform peste unt. Pornind de la o margine lungă, rola aluatul bine, jeleu-rola de moda; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Așezați o bucată lungă de ață dentară sau sfoară sub aluat la 1 1/4 inci de la sfârșitul ruloului. Capetele încrucișate ale șirului peste partea superioară a ruloului; trageți încet capetele pentru a tăia aluatul.
Așezați felia, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți felia cu spray de gătit. Repetați procedura cu ruloul rămas de aluat, așezând felii la 2 centimetri distanță pe tigaia pregătită. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați zahărul pudră și laptele, amestecând până se omogenizează.
Așezați glazura într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Decupați o gaură minusculă în 1 colț de pungă; stropiți glazura uniform peste rulouri calde și presărați cu migdale.