Vârtejuri De Fructe De Lămâie
Lemon fructe Swirls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 65 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr, unt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de cacao cu vârtejuri de cremă de lămâie, Fig Swirls, și Raspberry Swirls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, învârtiți sau amestecați făina, zahărul și sarea pentru a se amesteca.
Adăugați unt; rotiți sau tăiați cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Într-un castron, bateți oul, vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie pentru a se amesteca.
Adăugați amestecul în robotul de bucătărie sau vasul cu amestec de făină-unt; se învârte sau se amestecă până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în jumătate. Se amestecă caisele, citronul, cireșele și nucile într-o jumătate.
Rulați fiecare jumătate între foile de pergament de gătit într - un dreptunghi uniform de 8 pe 16 inci, apoi stivuiți dreptunghiurile și răciți până când sunt ferme, aproximativ 2 ore.
Îndepărtați foaia superioară de pergament din fiecare dreptunghi de aluat.
Ungeți aluatul simplu foarte ușor cu apă. Răsturnați aluatul de fructe peste aluatul simplu. Apăsați ușor împreună pentru a sigila.
Scoateți foaia superioară de pergament. Tăiați marginile chiar. Dacă este necesar, lăsați aluatul să stea doar până când este flexibil. Începând cu o latură lungă, rulați într-un cilindru, trăgând hârtie din aluat în timp ce rulați. Aruncați pergamentul.
Tăiați cilindrul în jumătate transversal. Înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic; congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute sau până la 2 săptămâni.
Desfaceți jumătate din aluat odată; cu un cuțit subțire și ascuțit, tăiat în runde groase de 1/8 inch.
Așezați 1/2 inch pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 până la auriu pal, 12 până la 14 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile pe rafturi pentru a se răci complet.