Vânează pui cu legume mediteraneene
Rețeta vânează puiul de la Bruxelles cu legume mediteraneene poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.73 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 222 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui mediteranean cu legume spiralizate, Vânează Salată De Paste Grecești, și Legume Mediteraneene.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul pe fiecare parte cu sare și piper de usturoi.
Se pune în tigaie; gatiti 6 minute sa se rumeneasca, intorcand o data.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Așezați dovleceii și ceapa în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile nedrenate.
Întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 10 până la 12 minute sau până când puiul nu mai este roz în centre (165 grade F).
Serviți amestecul de legume peste pui.