Vițel fiert cu ciuperci sălbatice

Vițel fiert cu ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vițelul fiert cu ciuperci sălbatice. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 325 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci, ulei de canolan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Vițel, ciuperci sălbatice și vin roșu, Pui fiert cu ciuperci sălbatice și cimbru, și Carne de vită fiartă cu ceapă roșie și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de canola. Condimentați cojile de vițel cu sare și piper și rumeniți-le în ulei la foc moderat, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Transferați vițelul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în caserolă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
4
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5
Întoarceți gambele de vițel în caserolă și adăugați buchetul garni. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Coadă De VițelCoadă De Vițel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana cand ciupercile sunt uscate si abia incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți până când sunt parfumate, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Transferați gambele de vițel într-un platou; când este suficient de rece pentru a fi manevrat, aruncați oasele și zgâriați. Se strecoară lichidul de gătit, apăsând puternic pe solide. Întoarceți lichidul în caserolă și fierbeți până se reduce la 2 căni, aproximativ 20 de minute. Întoarceți vițelul în sos, adăugați ciupercile și gătiți la foc mic doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista