Vițel fiert cu ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vițelul fiert cu ciuperci sălbatice. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 325 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci, ulei de canolan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Vițel, ciuperci sălbatice și vin roșu, Pui fiert cu ciuperci sălbatice și cimbru, și Carne de vită fiartă cu ceapă roșie și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de canola. Condimentați cojile de vițel cu sare și piper și rumeniți-le în ulei la foc moderat, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Transferați vițelul pe o farfurie.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în caserolă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei.
Întoarceți gambele de vițel în caserolă și adăugați buchetul garni. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați ciupercile și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana cand ciupercile sunt uscate si abia incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți până când sunt parfumate, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați gambele de vițel într-un platou; când este suficient de rece pentru a fi manevrat, aruncați oasele și zgâriați. Se strecoară lichidul de gătit, apăsând puternic pe solide. Întoarceți lichidul în caserolă și fierbeți până se reduce la 2 căni, aproximativ 20 de minute. Întoarceți vițelul în sos, adăugați ciupercile și gătiți la foc mic doar până se încălzește.