Vitralii Cookie-Uri
Vitralii cookie-uri necesită în jurul valorii de 47 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 328 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coacere, bomboane, extract de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Vitralii Cookie-Uri, Vitralii Cookie-Uri, și Vitralii Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foile de copt cu folie de aluminiu și pulverizați ușor cu spray de gătit. Alternativ, puteți utiliza un covor de copt din silicon.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția bomboanelor tari, până se formează bila de aluat. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în discuri.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor aromată până la grosimea de 1/4 inci.
Tăiați cookie-urile cu tăietori cookie supradimensionați (4 până la 5 inci) în formă de ornament.
Așezați fursecurile pe foi de copt pregătite la distanță de 1 inch. Pe fiecare dintre cookie-urile mari, tăiați 3 sau 4 forme mai mici folosind tăietori de cookie de 1/2 până la 1 inch. Dacă cookie-urile vor fi folosite ca ornamente, faceți o gaură în partea de sus cu un paie. Se răcește la frigider timp de 30 de minute.
În timp ce cookie-urile se răcesc, așezați bomboane tari neambalate, sortate după culoare, în pungi resigilabile zip-top separate. Strângeți aerul din pungi și sigilați; zdrobiți bomboanele cu știft. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți cookie-urile din frigider și completați centrele de cookie-uri cu
Coaceți timp de 9 până la 12 minute sau până când marginile încep să devină aurii. Se răcește complet pe foaia de copt pe un suport.
Repetați cu aluatul rămas.
Păstrați cookie-urile răcite complet separate de hârtie cerată într-un recipient etanș timp de 1 săptămână.