Vitel Marsala
Vitel Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de vițel, uleiul de măsline, ciupercile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați vițelul cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați 4 cotlete de vițel și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați vițelul pe o farfurie.
Adăugați o altă lingură de unt și ulei, dacă este necesar. Repetați cu restul de 4 tăieturi. Puneți cotletele deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul.
Se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați o lingură de ulei de măsline, dacă este necesar.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se înmoaie și sucurile se evaporă, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Adăugați Marsala. Se fierbe până când Marsala se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul și frunzele de rozmarin. Se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Întoarceți vițelul în tigaie.
Se toarnă toate sucurile de tigaie. Gatiti doar pana se incalzeste, întorcându-se la strat, aproximativ 1 minut. Se amestecă restul de 1 lingură de unt în sos. Condimentează sosul cu sare și piper, după gust.
Folosind clești, transferați vițelul pe farfurii. Puneți sosul peste vițel și serviți.