Vitel Farsu Magru

Vitel Farsu Magru
Mânzat Farsu Magru este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, ouă, roșii uscate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă, Saltimbocca De Vițel, și Stoc De Vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Puneți măcelarul să îndepărteze osul din pieptul de vițel și fluturele deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline virgin până la fumat și adăugați verdeață de sfeclă. Gatiti pana se ofilesc, dar nu complet fierte, aproximativ 1 minut, si scoateti de pe foc si lasati sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline VirginUlei De Măsline Virgin
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați brânză rasă, roșii uscate și ouă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Așezați în interiorul buzunarului de vițel și rotiți vițelul ca o rolă de jeleu. Se leagă în siguranță cu sfoară de măcelar și se condimentează cu sare și piper. Într-o caserolă cu fund gros, pregătită pentru cuptor, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați pieptul de vițel și maro pe toate părțile, întorcându-se frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Scurgeți uleiul din tigaie, adăugați vin alb și sos de roșii și dați la fiert. Acoperiți tava cu capac sau folie și puneți-o în cuptor. Gatiti 1-1 / 2 ore sau pana cand furculita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți și lăsați să stea 10 minute. Sculptați și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Revista