Mânzat Farsu Magru este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, ouă, roșii uscate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă, Saltimbocca De Vițel, și Stoc De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Puneți măcelarul să îndepărteze osul din pieptul de vițel și fluturele deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline virgin până la fumat și adăugați verdeață de sfeclă. Gatiti pana se ofilesc, dar nu complet fierte, aproximativ 1 minut, si scoateti de pe foc si lasati sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
Sfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați brânză rasă, roșii uscate și ouă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Așezați în interiorul buzunarului de vițel și rotiți vițelul ca o rolă de jeleu. Se leagă în siguranță cu sfoară de măcelar și se condimentează cu sare și piper. Într-o caserolă cu fund gros, pregătită pentru cuptor, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați pieptul de vițel și maro pe toate părțile, întorcându-se frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Scurgeți uleiul din tigaie, adăugați vin alb și sos de roșii și dați la fiert. Acoperiți tava cu capac sau folie și puneți-o în cuptor. Gatiti 1-1 / 2 ore sau pana cand furculita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți și lăsați să stea 10 minute. Sculptați și serviți.