Vitel
Vitelul necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,48 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ciuperci cu buton, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Rețete similare includ V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă, Saltimbocca De Vițel, și Stoc De Vițel.
Instrucțiuni
Întindeți Cotletele de vițel pisate și condimentați fiecare cu sare și piper.
Așezați o bucată de prosciutto pe fiecare cotlet. Apoi, puneți o frunză de salvie pe fiecare tăiță. Îndoiți fiecare cotlet în jumătate și fixați-l cu o scobitoare. Condimentați exteriorul fiecărui cotlet cu sare și piper, apoi dragați în întregime cu făină.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați cotletele în tigaie și gătiți până se rumenesc. Întoarceți fiecare cotlet și adăugați ciupercile. Continuați să gătiți până când ciupercile sunt fierte și ușor rumenite.
Adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați Strega și gătiți până când tot lichidul s-a redus la 1/
Condimentează cu sare și piper, adaugă pătrunjelul și servește imediat.