Virginia Fettuccine Alfredo
Virginia Fettuccine Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 766 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de șalotă, nucșoară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Alfredo, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fettuccina intr-un vas mare de apa clocotita cu sare pana la al dente.
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți crema la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute, amestecând des.
Se adaugă șunca de țară, amestecând pentru a separa fâșiile; adăugați nucșoara.
Într-o cratiță mare, topiți untul în uleiul de măsline la foc moderat.
Adăugați frunzele de smog elvețian la mână și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți timp de 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Scurgeți fettuccina și readuceți-o în oală.
Adăugați șunca, smântâna, brânza elvețiană și parmezanul și amestecați pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mare încălzit.
Se presară cu arpagic și se servește imediat.