Vinetă Proaspătă De Lămâie

Vinetă Proaspătă De Lămâie
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Vinaigreta proaspătă de lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 331 calorii, 0g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar dijon, cățel de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Salată proaspătă de dovlecei cu vinetă de lămâie, Salată proaspătă de vară cu somon cu vinetă de lămâie, și Salată Proaspătă De Porumb Și Afine Cu Vinetă De Lămâie Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună suc de lămâie, muștar Dijon, cățel de usturoi presat, sare, zahăr și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează. A se păstra la frigider până la 1 săptămână; lăsați să stea la temperatura camerei 2 minute și bateți chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista