Vinetă De Var La Grătar
Vinaigreta de var la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 3 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 334 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cățel de usturoi, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Salată de ceapă la grătar cu vinetă de tei, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Salată de creveți la grătar cu vinetă de miere de tei.
Instrucțiuni
Grătiți jumătățile de var, tăiate cu fața în jos, fără capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Jumătăți de suc de lămâie; rezervați coaja pentru garnitură, dacă doriți.
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți bine și agitați energic. Se răcește bine.