Vinetă De Var La Grătar

Vinetă De Var La Grătar
Vinaigreta de var la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 3 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 334 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cățel de usturoi, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Salată de ceapă la grătar cu vinetă de tei, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Salată de creveți la grătar cu vinetă de miere de tei.

Instrucțiuni

1
Grătiți jumătățile de var, tăiate cu fața în jos, fără capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
5 până la 6 minute.
3
Jumătăți de suc de lămâie; rezervați coaja pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți bine și agitați energic. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista