Vinetă De Rozmarin

Vinetă De Rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vinaigreta de rozmarin. Această rețetă face 5 porții cu 272 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Dacă aveți la îndemână miere, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Vinetă De Rozmarin Cu Lămâie, Vinetă De Lămâie Romano Rosemary, și Branzino la grătar cu vinetă de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați oțetul balsamic și următoarele 7 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie timp de 15 până la 20 de secunde, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Cu blenderul sau procesorul în funcțiune, adăugați treptat ulei de măsline într-un flux lent și constant; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista