Vinetă cu usturoi, Oregano și lămâie

Vinetă cu usturoi, Oregano și lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Vinaigreta cu usturoi, Oregano și lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 140 de calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de hamsie, lămâie, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cea mai simplă salată grecească cu vinetă de lămâie-Oregano, Salată grecească simplă cu vinetă de lămâie-Oregano, și Pui grecesc prăjit și cartofi în vinetă de lămâie-Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați FIN2 căței de usturoi, 2 hamsiifileuri ambalate în ulei (scurse),1/2 linguriță fulgi de piper roșu zdrobit și un vârf de koshersalt într-un mini-procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați1/2 semințe, mărunțite finlămâie (cu coajă) și1 / 4 cană (ambalate slab) frunze proaspete de coriandru; pulsați de câteva ori pentru a toca grosier.
3
Add1 / 4 cană ulei de măsline extravirgin; procesați până când se formează un pur grosier. Condimentează cu mai multsare și suc proaspăt de lămâie,dacă se dorește. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperă și Răcorește-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Suc De LămâieSuc De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista