Vinetă cu usturoi, Oregano și lămâie
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Vinaigreta cu usturoi, Oregano și lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 140 de calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de hamsie, lămâie, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cea mai simplă salată grecească cu vinetă de lămâie-Oregano, Salată grecească simplă cu vinetă de lămâie-Oregano, și Pui grecesc prăjit și cartofi în vinetă de lămâie-Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați FIN2 căței de usturoi, 2 hamsiifileuri ambalate în ulei (scurse),1/2 linguriță fulgi de piper roșu zdrobit și un vârf de koshersalt într-un mini-procesor.
Adăugați1/2 semințe, mărunțite finlămâie (cu coajă) și1 / 4 cană (ambalate slab) frunze proaspete de coriandru; pulsați de câteva ori pentru a toca grosier.
Add1 / 4 cană ulei de măsline extravirgin; procesați până când se formează un pur grosier. Condimentează cu mai multsare și suc proaspăt de lămâie,dacă se dorește. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperă și Răcorește-te.