Vinetă Balsamică Condimentată

Vinetă Balsamică Condimentată
Vinaigrette balsamic condimentat este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. Dacă aveți chimen măcinat, fulgi de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roșii galbene în vinetă balsamică condimentată, Vinetă Balsamică, și Vinetă Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul balsamic și muștarul Dijon împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți în ceapă, usturoi, chimen și piper roșu zdrobit. Stropiți încet în uleiul de măsline, amestecând constant până când este complet încorporat și continuați să bateți încă 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați pansamentul să stea 10 minute pentru a permite dezvoltarea aromei.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista