Vinetele umplute ale mamei Chiarello

Vinetele umplute ale mamei Chiarello
Vinetele umplute ale mamei Chiarello ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 470 calorii. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei de măsline, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Vinetele umplute ale mamei Chiarello, Vinetele umplute ale mamei (de Michael Chiarello), și Zucchini umpluți de Maman Elsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Tăiați vinetele în jumătate și scoateți centrul, lăsând suficientă carne în interiorul pielii, astfel încât să-și păstreze forma atunci când este coaptă. Se toacă vinetele care au fost scoase din interior; se pune în cratiță, se acoperă cu apă și se fierbe până se înmoaie foarte mult, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu. Sare și piper carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați carnea de vită măcinată condimentată în tigaie și sotati până când tot lichidul său este evaporat și carnea de vită începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lăsați să se răcească scurt și tocați carnea de vită gătită, astfel încât să nu existe bucăți mari de carne. Într-o altă tigaie medie la foc mediu, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și sotati ceapa, piperul și usturoiul împreună în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Într-un castron, amestecați vinetele fierte, legumele, carnea de vită, ierburile, 1 cană de brânză, 1/4 cană de pesmet și oul. Umpleți jumătățile de vinete scoase cu acest amestec, împărțind-o uniform între cele două jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Se acoperă cu roșii tocate, restul de 1/4 cană de brânză, restul de 1/4 cană de pesmet și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8
Așezați pe o tavă de cuptor cu ulei sau un vas de copt și coaceți timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se lasă să se răcească scurt; feliați în lățime și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista