Vinete și roșii uscate la soare
Vinetele și răspândirea roșiilor uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 8 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 177 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Tăiați și aruncați partea superioară a capului de usturoi pentru a expune cuișoarele.
Periați partea superioară a capului cu 1/2 lingură de ulei de măsline. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Se răcește la cald, apoi se strecoară căței de usturoi din piei într-un castron mic, aruncând piei.
Între timp, tăiați vinetele în bucăți de 1/2 inch și aruncați cu 1 1/2 lingurițe de sare într-o strecurătoare mare.
Lăsați să se scurgă 30 de minute. Strângeți vinetele într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta lichidul.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotati o treime din vinete până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Transferați într-un castron. Gatiti vinetele ramase in ulei de masline in acelasi mod (in 2 loturi), transferandu-le in castron.
Adăugați 1 cană de vinete fierte la usturoi și amestecați grosolan împreună. Se amestecă vinetele rămase cu roșii uscate la soare (fără ulei de roșii), pătrunjel, busuioc, suc de lămâie și 3/4 linguriță de piper. Se condimentează cu sare și se strecoară cu ulei de roșii.
Zinfandel '07 orh8teau de Chamirey
Răspândirea, fără ierburi, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați ierburile înainte de servire.