Vinete Umplute În Stil Libanez
Vinetele umplute în stil libanez ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 319 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, bulion de pui, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 42 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Vinete umplute în stil libanez, Vinete Umplute În Stil Libanez, și Vinete Umplute Libaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Goliți fiecare vinete cu un tăietor de pepene galben, lucrând de la capătul inferior și lăsând aproximativ 1/3 inch carne de vinete de-a lungul pereților interiori.
Clătiți orezul într-o sită sub apă rece până când apa curge limpede.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Prăjiți nucile de pin, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 3 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron. Saut ceapa si usturoiul, amestecand ocazional, pana devin aurii, 6-8 minute.
Transferați 1/2 cană amestec de ceapă într-un bol cu nuci de pin.
Adăugați stoc, roșii, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în tigaie și fierbeți, neacoperit, în timp ce umpleți vinetele.
Adăugați orez, carne, ienibahar, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron cu amestec de ceapă și amestecați bine cu mâinile.
Umpleți vinetele cu amestec de carne, având grijă să nu împachetați bine (orezul se va extinde în timpul gătitului).
Transferați vinetele umplute în tigaie cu sos de roșii și fierbeți, acoperite, rotind cu grijă o dată, până când orezul este fiert, 50 de minute până la 1 oră (tăiați 1 în jumătate pentru a testa).
Dacă sosul este apos, transferați vinetele pe o farfurie și fierbeți sosul, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute, apoi reglați condimentul dacă este necesar. Întoarceți vinetele umplute în sos. Strângeți lămâia peste vas și presărați pătrunjel înainte de servire.