Vinetele Tamarind prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pastă de tamarind, Chile thailandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită Tamarind prăjită și Broccoli, Halibut La Grătar Cu Legume Prăjite Tamarind, și Vinete de susan prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci sau o tigaie mare (nu folosiți antiaderent) la foc mare până când o mărgele de apă dansează când este aruncată în tigaie, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Stropiți 1 lingură de ulei în jurul perimetrului tigaiei și adăugați jumătate din vinete. Folosind o spatulă metalică, se prăjește până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați într-un castron mare. Repetați cu o altă lingură de ulei și vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Stropiți ultima lingură de ulei în jurul perimetrului tigaiei și adăugați ardeiul gras, usturoiul și chile. Se amestecă până când ardeii sunt crocanți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați vinetele rezervate și orice sucuri acumulate și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
6
Bateți sosul rezervat pentru a se recombina și adăugați-l în tigaie. Se amestecă până când sosul s-a îngroșat, este lucios și acoperă legumele, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați frunzele de busuioc și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Serviți imediat cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)