Vinete-Suc De Fructe-Rosii Saut

Vinete-Suc De Fructe-Rosii Saut
Vinete-suc de fructe-tomate saut XV ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, roșiile de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Saut rapid vinete si rosii la sută, Saut vinete-rosii cu fenicul si Oregano proaspat, și Suc De Fructe Și Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati ceapa in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 5 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vinete și dovlecei. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute sau până când vinetele încep să se înmoaie. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista