Vinete, suc de fructe galben și roșii Cazinou
Vinete, suc de fructe galben și roșii cazinou ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 159 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, dovlecei, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac galben, vinete și caserolă Feta, Pachete De Dovlecei Galbeni , Roșii Și Ceapă, și Roșii Cherry și dovlecei galbeni se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați capetele și feliați pe jumătate pe lungime atât vinetele, cât și dovleceii galbeni.
Așezați partea tăiată în sus și închideți-o pe o tigaie mică unsă. Apoi tăiați blaturile și o bucată foarte mică de fund de pe roșiile Rome și ridicați-le cu dovlecelul.
Se presară din belșug cu sare, piper, praf de usturoi, bucăți de slănină, ardei și ceapă.
Apoi, strângeți cu grijă parmezanul peste fiecare bucată, stropiți cu ulei de măsline și coaceți aproximativ 12 minute sau până când încep să se rumenească.