Vinete Rollatini

Vinete Rollatini
Rollatini de vinete necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 632 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, vinete, brânză mozzerella și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentați vinetele și înmuiați-le în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se sotează vinetele până se rumenesc. Puneți felii de vinete pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați într-un castron mediu, ricotta, 1/2 cană parmezan, pătrunjel și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întindeți 1/2 cană de sos de spaghete în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Așezați câteva linguri de amestec de ricotta la sfârșitul feliei de vinete, înfășurați-le și puneți-le în vasul de copt. Continuați să asamblați feliile rămase de vinete. Se acoperă cu sosul de spaghete rămas și se acoperă cu mozzerella și 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista