Vinete Rollatini
Rollatini de vinete necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 632 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, vinete, brânză mozzerella și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentați vinetele și înmuiați-le în făină.
Se sotează vinetele până se rumenesc. Puneți felii de vinete pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Combinați într-un castron mediu, ricotta, 1/2 cană parmezan, pătrunjel și ou.
Întindeți 1/2 cană de sos de spaghete în fundul vasului de copt.
Așezați câteva linguri de amestec de ricotta la sfârșitul feliei de vinete, înfășurați-le și puneți-le în vasul de copt. Continuați să asamblați feliile rămase de vinete. Se acoperă cu sosul de spaghete rămas și se acoperă cu mozzerella și 1/4 cană parmezan.
Coaceți timp de 30 de minute sau până la bule.