Vinete Rollatini

Vinete Rollatini
Vinete Rollatini este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 890 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia pentru grătar și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
CuptorCuptor
2
Așezați un suport peste o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Tăiați cele 2 capete de pe vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
4
Tăiați vinetele pe lungime, în felii groase de 1/2 inci. Aranjați felii de vinete pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
5
Presărați sare de mare pentru a ajuta la eliminarea excesului de umiditate și a oricărei amărăciuni din vinete. Puneți deoparte aproximativ 10 până la 15 minute. Clătiți sarea din vinete și uscați-o cu un prosop. Pulverizați tigaia fierbinte la grătar cu spray de legume și apoi așezați felii de vinete pe grătar până se rumenesc ușor pe fiecare parte și se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
LegumeLegume
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți feliile din tigaia pentru grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
7
Într-un castron mare, bateți ouăle până se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă ricotta cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
9
Adăugați mozzarella, 3 linguri de parmezan și nuci de pin prăjite și combinați ușor. Îndoiți busuiocul doar pentru a combina. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Nuci De PinNuci De Pin
BusuiocBusuioc
10
Așezați o lingură de amestec de brânză pe 1 capăt al vinetei și rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
RolaRola
11
Așezați rollatini de vinete într-un vas de copt uns (cu ulei de măsline) de 13 x 9 inci, cu cusătura în jos. Continuați cu vinetele rămase. Distribuiți uniform sosul de roșii deasupra rollatini de vinete. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Se presară cu restul de 5 linguri de parmezan și se coace timp de 15 minute. Când este gătit, stropiți blatul cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
15
Se adaugă țelina și morcovii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
16
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
17
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
18
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CondimenteCondimente
SosSos
19
Adăugați 1/2 sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
20
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Aceasta va îngheța până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista