Vinete prăjite și roșii
Vinetele prăjite și roșiile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru $1.16 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Rețete similare sunt Vinete prăjite și roșii, Miso - vinete prăjite cu roșii, mărar, Shiso și oțet negru, și Vinete cu roșii și năut.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tapetați o foaie mare de copt mare cu folie.
Tăiați semnele de trapă încrucișată peste partea tăiată a vinetelor. Aranjați vinetele și roșiile Rome tăiate cu fața în sus pe foaia de copt pregătită.
Periați cu 2 linguri de ulei.
Se presară sare și piper.
Bateți 2 linguri de ulei, 2 lingurițe de usturoi și 1/4 linguriță de oregano într-un castron mic pentru a amesteca. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe. Se condimentează cu sare. Puneți amestecul de ulei peste vinete.
Presărați vinetele cu sare și piper.
Amestecați firimiturile de pâine, rămânând 2 linguri de ulei, 2 lingurițe de usturoi și 1/4 linguriță de oregano într-un alt castron mic pentru a amesteca.
Presărați amestecul de pesmet peste roșiile Rome.
Coaceți până când legumele sunt fragede și toppingul de pesmet se rumeneste, aproximativ 30 de minute.