Vinete Picante Szechuan
Vinetele picante Szechuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 313 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sos de stridii, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Vinete Prăjite Szechuan, Vinete În Stil Szechuan (Vinete), și Picant Szechuan Stir-Fry.
Instrucțiuni
Scoateți tulpina de vinete și tăiați-o în cuburi de 1 inch. Într-un castron mediu, combinați sosul de soia, bulionul de pui, sosul de chili, zahărul, piperul negru măcinat și sosul de stridii. Se amestecă bine și se lasă deoparte. Într-un castron mic separat, combinați amidonul de porumb și apa și lăsați-l deoparte.
Înveliți o tigaie mare și adâncă cu spray de gătit la foc mare și lăsați câteva minute să se încălzească foarte mult.
Călește usturoiul, jumătate din ceapa verde, ghimbirul și creveții timp de 3 până la 5 minute, amestecând continuu, până când încep să se rumenească. Se amestecă carnea de vită măcinată și se fierbe încă 3 minute, amestecând din nou continuu, până se rumenesc.
Se toarnă vinetele în tigaie și se amestecă toate împreună.
Se toarnă peste tot amestecul de sos de soia rezervat, se acoperă tigaia, se reduce focul la mediu mic și se lasă să fiarbă timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul rezervat de amidon de porumb și se lasă să se încălzească până se îngroașă. La final, amestecați restul de ceapă verde și uleiul de susan.