Vinete, Pesto și Pizza cu brânză de capră
Vinete, Pesto, și pizza brânză de capră ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 1118 calorii, 33g de proteine, și 72g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru $ 5.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vinete, pesto, Brânză ușoară de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza Pesto Cu Brânză De Capră, Pizza cu smochine și brânză de capră cu Pesto, și Pizza pesto de sfeclă cu Kale și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 1/2 linguri de ulei la foc moderat. Condimentează vinetele cu sarea. Se prăjește o treime din vinete, întorcându-se, până la aur, aproximativ 10 minute.
Eliminați. Repetați în încă două loturi cu uleiul rămas, folosind mai mult dacă este necesar, și vinetele.
Între timp, ungeți o tigaie de pizza de 14 inci sau o foaie mare de copt. Apăsați aluatul de pizza pe tigaie într-un dreptunghi rotund de aproximativ 14 inci sau 9 pe 13 inci.
Aranjați feliile de vinete pe crusta de pizza.
Presărați usturoiul și piperul deasupra.
Coaceți timp de 12 minute.
Puneți feliile de brânză de capră pe pizza, presărați parmezanul, apoi punctați cu pesto.
Coaceți până când brânza începe să devină aurie, aproximativ 15 minute.
Aluat de Pizza: majoritatea supermarketurilor poartă aluat de pizza; căutați-l în secțiunea frigider. O altă posibilitate este să o cereți la restaurantul dvs. preferat de pizza. Multe locuri sunt dispuse să-l vândă cu lira.
Recomandarea vinului: Sauvignon blanc este un vin remarcabil de versatil și este deosebit de delicios cu brânză de capră și busuioc. Încă o dată, nord-estul Italiei este locul pentru a căuta aceste vinuri proaspete, revigorante.