Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana)
Reteta Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 153 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinete, parmigiano-reggiano, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Closet Cooking are 283 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana), Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete, și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sareți feliile de vinete și lăsați-le să stea 30 de minute.
Clătiți vinetele și uscați-le.
Fierbeți vinetele până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
Așezați vinetele pe fundul unei tigaie.
Întindeți sosul marinara deasupra vinetelor.
Întindeți brânza deasupra sosului marinara.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când brânza se rumeneste, aproximativ 20-30 de minute.