Vinete Parmezan
Parmezanul de vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 527 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, fulgi de piper, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
Aruncați vinetele cu 2 lingurițe de sare într-o strecurătoare așezată peste un castron, apoi lăsați să se scurgă 30 de minute.
În timp ce vinetele se scurg, tăiați un X în partea de jos a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și albiți roșiile împreună într-o oală de 5 litri cu apă clocotită 1 minut.
Transferați roșiile cu o lingură cu fante pe o tăietură și, atunci când este suficient de rece pentru a le manipula, îndepărtați pielea, începând de la capătul marcat, cu cuțitul de tăiat.
Tăiați grosolan roșiile, apoi purificați grosolan în loturi într-un blender.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați usturoiul și saut-ul, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă roșii pur și simplu, busuioc, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și fulgi de ardei roșu și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 25 până la 30 de minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Amestecați făina, rămânând 1/4 linguriță sare și rămânând 1/4 linguriță piper într-un castron puțin adânc. Bateți ușor ouăle într-un al doilea castron puțin adânc, apoi amestecați împreună panko și 1/3 cană Parmigiano-Reggiano într-un al treilea castron puțin adânc.
Lucrând cu 1 felie la un moment dat, dragă vinete în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați în ou, lăsând excesul să picure și dragă în panko până când este acoperit uniform.
Transferați vinetele pe foi de hârtie de ceară, aranjând felii în 1 strat.
Încălziți restul de 1 1/2 căni de ulei într-o tigaie antiaderentă adâncă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți vinetele 4 felii la un moment dat, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe lot.
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Răspândiți 1 cană de sos de roșii în fundul unui vas de copt dreptunghiular de 3 1/2 litru (13 pe 11 pe 2 inci). Aranjați aproximativ o treime din feliile de vinete în 1 strat peste sos, suprapunându-se ușor dacă este necesar. Acoperiți vinetele cu aproximativ o treime din sosul rămas (aproximativ 11/4 căni) și o treime din mozzarella. Continuați stratificarea cu vinetele rămase, sosul și mozzarella.
Se presară deasupra cu restul de 1/3 cană Parmigiano-Reggiano.
Coaceți, neacoperit, până când brânza este topită și aurie și sosul clocotește, 35 până la 40 de minute.
Sosul de roșii poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Disponibil pe piețele asiatice și în unele supermarketuri și Uwajimaya (800-889-1928).