Vinete Parmezan
Rețeta Parmezan de vinete ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 576 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 5751 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vinete, frunze de busuioc, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele pe lungime în felii de 1/4 inch. Aranjați un strat în fundul unui colizor mare și presărați uniform cu sare. Repetați cu vinetele rămase, sărând, până când toate vinetele sunt în strecurătoare. Se cântăresc feliile cu câteva farfurii și se lasă să se scurgă timp de 2 ore. Scopul acestui pas este ca vinetele să elibereze o parte din umiditatea sa înainte de gătit.2 în timp ce vinetele se scurg, pregătiți sosul de roșii.
Combinați roșiile, usturoiul și 1/3 cană de ulei de măsline într-un robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte.3 când vinetele s-au scurs, apăsați pe ea pentru a îndepărta excesul de apă, ștergeți excesul de sare și așezați feliile pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta toată umezeala. Într-un castron larg, puțin adânc, combinați făina și pesmetul.
Se toarnă ouăle bătute într-un alt castron larg de mică adâncime.
Puneți o tigaie mare și adâncă la foc mediu și turnați într-o jumătate de centimetru de ulei de măsline. Când uleiul strălucește, dragați feliile de vinete mai întâi în amestecul de făină, apoi în oul bătut. Lucrând în loturi, glisați vinetele acoperite în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.4 Preîncălziți cuptorul la 350 F. în partea de jos a unui vas de copt din sticlă de 10x15 inch, întindeți 1 cană de sos de roșii. Se acoperă cu o treime din feliile de vinete. Acoperiți vinetele cu jumătate din feliile de mozzarella.
Se presară cu o treime din parmezan și jumătate din frunzele de busuioc.5 Faceți un al doilea strat de felii de vinete, acoperit cu 1 cană de sos, mozzarella rămasă, jumătate din parmezanul rămas și tot busuiocul rămas.
Adăugați vinetele rămase și acoperiți cu sosul de roșii rămas și parmezanul.6
Coaceți până când brânza s-a topit și blatul este ușor maroniu, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute înainte de servire.