Vinete Parmezan

Vinete Parmezan
Rețeta Parmezan de vinete ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 576 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 5751 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vinete, frunze de busuioc, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele pe lungime în felii de 1/4 inch. Aranjați un strat în fundul unui colizor mare și presărați uniform cu sare. Repetați cu vinetele rămase, sărând, până când toate vinetele sunt în strecurătoare. Se cântăresc feliile cu câteva farfurii și se lasă să se scurgă timp de 2 ore. Scopul acestui pas este ca vinetele să elibereze o parte din umiditatea sa înainte de gătit.2 în timp ce vinetele se scurg, pregătiți sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Combinați roșiile, usturoiul și 1/3 cană de ulei de măsline într-un robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte.3 când vinetele s-au scurs, apăsați pe ea pentru a îndepărta excesul de apă, ștergeți excesul de sare și așezați feliile pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta toată umezeala. Într-un castron larg, puțin adânc, combinați făina și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă bine.
4
Se toarnă ouăle bătute într-un alt castron larg de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți o tigaie mare și adâncă la foc mediu și turnați într-o jumătate de centimetru de ulei de măsline. Când uleiul strălucește, dragați feliile de vinete mai întâi în amestecul de făină, apoi în oul bătut. Lucrând în loturi, glisați vinetele acoperite în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.4 Preîncălziți cuptorul la 350 F. în partea de jos a unui vas de copt din sticlă de 10x15 inch, întindeți 1 cană de sos de roșii. Se acoperă cu o treime din feliile de vinete. Acoperiți vinetele cu jumătate din feliile de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se presară cu o treime din parmezan și jumătate din frunzele de busuioc.5 Faceți un al doilea strat de felii de vinete, acoperit cu 1 cană de sos, mozzarella rămasă, jumătate din parmezanul rămas și tot busuiocul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Adăugați vinetele rămase și acoperiți cu sosul de roșii rămas și parmezanul.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Coaceți până când brânza s-a topit și blatul este ușor maroniu, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista