Vinete Parmezan
Parmezanul de vinete este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinete, mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Cojiți vinetele, dacă doriți, și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch. Aranjați jumătate din feliile de vinete într-un vas de copt ușor uns de 11 pe 7 inci, care are o adâncime de 1 1/2 inci.
Puneți jumătate din parmezan peste vinete, urmată de 3/4 cană de mozzarella și jumătate din sosul de spaghete. Repet.
Acoperiți vasul și coaceți timp de 40 de minute sau până când vinetele sunt fragede. Descoperiți, acoperiți cu 1/2 cană de brânză mozzarella rămasă și coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.