Vinete Paprikash
Reteta de vinete Paprikash este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, aromă de fum lichid, tofu de mătase lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Gnocchi Paprikash, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele pentru smântâna de tofu până se omogenizează complet și se lasă deoparte la frigider până needed.In o cratiță mare, antiaderentă, sautează ceapa într-o cantitate mică de apă până când începe să se rumenească, aproximativ 5-8 minute.
Adăugați usturoiul, boiaua și ardeiul roșu (opțional) și amestecați timp de un minut.
Adăugați sarea, vinetele, ardeii, bulionul de legume și roșiile. Acoperiți și fierbeți până când vinetele sunt fragede, aproximativ 15-20 de minute.Când vinetele sunt gata, verificați condimentele și adăugați mai multă sare, dacă este necesar. Se amestecă fumul lichid (opțional) și smântâna și se fierbe încă un minut, până se încălzește.
Se servește peste paste sau orez.