Vinete Murate La Grătar
Vinetele murate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de pastă de chili, frunze de pătrunjel proaspăt, frunze de mentă proaspăt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vinete Murate, Crudo de ton cu vinete murate, și Vinete Murate Din India De Sud.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți capătul tulpinii din vinete.
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime și feliați în felii de lună groase de jumătate de inch. Într-un bol mare de amestecare, aruncați vinetele cu sarea kosher și lăsați să stea aproximativ 15 până la 20 de minute. Clătiți și uscați bine vinetele și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline și un vârf de piper.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Când tigaia pentru grătar este fierbinte, gătiți feliile de vinete până când sunt marcate frumos pe ambele părți.
Între timp, într-un castron mic de amestecare, amestecați zahărul și usturoiul în oțet, amestecați pasta de chili și uleiul de măsline rămas.
Adăugați ierburile și verificați dacă sunt condimentate cu sare și piper.
Când vinetele sunt marcate frumos pe ambele părți, scoateți-o din tigaie și adăugați-o imediat la marinată (un vas de copt superficial funcționează bine pentru a vă asigura că toate vinetele sunt acoperite cu marinată).
Lăsați vinetele să se răcească la temperatura camerei și serviți sau dați-le la frigider într-un recipient sigilat.