Vinete Murate
Vinetele murate sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras cu zaruri mici, vinete cu zaruri medii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Crudo de ton cu vinete murate, Vinete Murate Din India De Sud, și Snapper Roșu Murat Cu Vinete Și Pepene Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinetele și sarea într-un castron mare. Cuibărește un alt castron deasupra vinetelor și cântărește-l cu câteva conserve (fasolea sau roșiile funcționează bine); se lasă deoparte 1 oră.
Transferați vinetele într-o strecurătoare cu plasă fină și clătiți sarea sub apă curentă rece în timp ce aruncați vinetele cu mâinile. Apăsați orice exces de apă, întindeți vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Combinați oțetul și fulgii de ardei roșu într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați vinetele și fierbeți timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă vinetele să stea în oțet timp de 10 minute.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
Transferați într-un recipient de 1 litru cu un capac etanș.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, se acoperă și se dă la frigider cu cel puțin 3 zile înainte de servire.