Vinete Murate

Vinete Murate
Vinetele murate sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras cu zaruri mici, vinete cu zaruri medii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Crudo de ton cu vinete murate, Vinete Murate Din India De Sud, și Snapper Roșu Murat Cu Vinete Și Pepene Galben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinetele și sarea într-un castron mare. Cuibărește un alt castron deasupra vinetelor și cântărește-l cu câteva conserve (fasolea sau roșiile funcționează bine); se lasă deoparte 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Transferați vinetele într-o strecurătoare cu plasă fină și clătiți sarea sub apă curentă rece în timp ce aruncați vinetele cu mâinile. Apăsați orice exces de apă, întindeți vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Combinați oțetul și fulgii de ardei roșu într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați vinetele și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Se ia de pe foc și se lasă vinetele să stea în oțet timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
7
Transferați într-un recipient de 1 litru cu un capac etanș.
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, se acoperă și se dă la frigider cu cel puțin 3 zile înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista