Vinete marinate la grătar cu Feta și ierburi

Vinete marinate la grătar cu Feta și ierburi
Vinetele marinate la grătar cu Fetan și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție conține 378 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vinete, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinete la grătar cu usturoi-vinetă de chimen cu Feta și ierburi, Tarta cu legume si feta, și Dovlecei la grătar cu nuci de pin și feta.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista