Vinete la grătar și roșii cu firimituri de parmezan-busuioc

Vinete la grătar și roșii cu firimituri de parmezan-busuioc
Vinetele la grătar și roșiile cu firimituri de parmezan-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 285 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, pesmet grosier, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește la cuptor cu roșii , busuioc și firimituri crocante, Busuioc Vinete Parmezan, și Curry de vinete și năut cu roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie mare de copt cu margini și stropiți cu 1 lingură de ulei; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți timp de 8 minute, până când firimiturile de pâine sunt crocante și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați pesmetul într-un castron mediu și aruncați cu busuiocul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți feliile de vinete cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până când este carbonizat și fraged, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați vinetele într-un platou, ventilându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
8
Ungeți roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până când este carbonizat și fierbinte, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Aranjați feliile de roșii peste vinete și stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Presărați firimiturile de pâine deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista