Vinete la grătar și roșii cu firimituri de parmezan-busuioc
Vinetele la grătar și roșiile cu firimituri de parmezan-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 285 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, pesmet grosier, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește la cuptor cu roșii , busuioc și firimituri crocante, Busuioc Vinete Parmezan, și Curry de vinete și năut cu roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie mare de copt cu margini și stropiți cu 1 lingură de ulei; aruncați bine.
Coaceți timp de 8 minute, până când firimiturile de pâine sunt crocante și se rumenesc.
Transferați pesmetul într-un castron mediu și aruncați cu busuiocul și brânza.
Ungeți feliile de vinete cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până când este carbonizat și fraged, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați vinetele într-un platou, ventilându-le.
Ungeți roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până când este carbonizat și fierbinte, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Aranjați feliile de roșii peste vinete și stropiți cu ulei.
Presărați firimiturile de pâine deasupra și serviți imediat.