Vinete la grătar și Mozzarella proaspătă pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele la grătar și Mozzarellanul proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză de usturoi, busuioc proaspăt și Arugulan. Această rețetă face 6 porții cu 573 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de maioneză, ardei gras, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu gust de piper prăjit, Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta, și Pizza cu scoici proaspete, usturoi, Mozzarella, Romano și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați maioneza și usturoiul într-un bol mic și condimentați cu sare și piper, după gust. La frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Încălziți un grătar la mare.
Ungeți vinetele pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătiți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ungeți ardeii cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți până se carbonizează pe toate părțile, îndepărtați, așezați într-un bol, acoperiți și lăsați la abur 10 minute.
Îndepărtați pielea și semințele.
Puneți pâinea pe grătar, tăiați partea în jos și grătați timp de 30 de secunde pentru a se încălzi și a se rumeni ușor.
Întindeți pâinea cu amestecul de maioneză și deasupra jumătății de jos cu vinete, ardei, brânză, busuioc și rucola. Acoperiți cu vârful pâinii și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale]()
Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământului și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.