Vinete la grătar cu sos de iaurt cu chimen

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Vinetele la grătar cu sos de iaurt cu chimen ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, sos de soia, 2 sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Dovlecei la grătar și dovlecei de vară cu sos de chimen de iaurt, Cotlete De Miel Charmoula La Grătar Cu Sos De Iaurt Cu Chimen, și Vinete la grătar cu sos de roșii și brânză.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu sucul de lămâie, sosul de soia, pudra de curry și ardeiul roșu zdrobit.
Puneți jumătățile de vinete pe o foaie de copt cu margini, tăiați părțile în sus și acoperiți generos cu marinada.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul cu busuiocul, chimenul, usturoiul și coaja de lămâie. Condimentează sosul de iaurt cu sare și piper.
Grătați vinetele, tăiate părțile în jos, la foc mediu, până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Serviți vinetele la grătar cu sosul de iaurt.